Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Thursday, April 8, 2010

Tag & Award!!!

Assalamualaikum wbt.....

Adeh, kesian tag dengan award nih yang dah berlapuk duk nunggu kat blog INTAN... Maaf lah ye INTAN, bukan tak mahu ambil... tapi masa nye nggak ada... OPsss.... Psst, sini lah, korang nak tau tak?? Jom buat tag dengan award nih... Hehehe......

1) adakah anda rasa HOT?
Hot?? wow!! terbakar-terbakar... tolong~tolong~tolong
(macam tak menjawap soalan jek...)

2) Upload wallpaper PC/laptop yang anda gunakan sekarang..?



3) Cerita pasal gambar nih...?
Tak tahu lar mengapain suka gambar nih....
Tapi yang pasti gambar nih sweet dan tak menyakitkan mata....
Kenapa tak letak gambar sendiri or sesape jek....
Kalau di rasa kan gambar tuh cute miut baru letak...
hehehe~~~

4) Kali terakhir makan PIZZA...?
Owh Fiza, eh silap....
Kali terakhir dengan Casz, Yan & Pijah 3 minggu lepas kot...
Dah lama tak makan Pizza dengan yang tersayang....
(>.<)

5) Lagu terakhir anda dengar...?
Lagu Faizal Tahir, Selamat Malam...
Sebab tak leh tido dengar lagu tuh terus leh tidur...
Kiranya Faizal Tahir tuh dodoikan untuk tidur la...
Ahaks, perasan!


6) Apa anda buat selain selesaikan tag nih...?
~blogwalking
~study
~tengok TV
~FB
agagaga....


7) Selain nama sendiri anda dipanggil nama apa...?
Nape bila nama AQMA, leh jadik kema or kem...
Seriusly tak bape suka dipanggil begitu..
Ada jugak panggil Ma (owh, yang nih sangat suka!!)
Adik adalah panggilan di rumah....
Ucu jugak....


8) Tag lagi 5 orang sape yer nak tag...?
Cik Shera, kawan blog yang best!
Caspi, kucing comel yang berwarna hitam putih.. SUKA!!
Cik Nadia, saya takkan lupakan dia!!
Adik Sue, adik angkat yang comel...
Cik Maizatul, coursemate (junior)....

9) Siapa orang no 1 pada anda..?
Shera, kawan blog yang selalu communicate...
Peace Shera...

10) Katakan sesuatu pada orang no 5...?
Cik Mai, anda memang baik.. Bodek~~

11) No 3 ada hubungan dengan sape...?
Ha Nadia, sila jawap sendiri soalan nih ye k...

12) Bagaimana pulak dengan no 2....?
I Love Him, CASPI...

13) Kata-kata cinta dengan orang no 4...?
I miss u dik... Bila la bleh hang out sesama nih....

14) Berikan 5 yang anda tahu pasal orang yang anda tag...?
1 jek lah,
Dorang semua memang friendly sangat!!!

Abis daa~~~


~Award plak~



GigaBite:: Penat rupanya buat tag dan award2 nih.. huh..


Sign by Danasoft - Get Your Free Sign