Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Thursday, April 15, 2010

Menguap. Comel & Hodoh.

Assalamualaikum wbt......

Menguap. Atau dalam bahasa inggeris nya 'yawn'. Menguap adalah sesuatu perbuatan membuka mulut seluas-luasnya sehingga lalat berjaya menembusinya. Apa punya definisi lah nih. Abaikan.

A yawn is a reflex of simultaneous inhalation of air and stretching of the eardrums, followed by exhalation of breath.

Kuap adalah sebuah gerakan refleks menarik dan menghembuskan nafas yang sering terjadi saat seseorang merasa letih atau mengantuk.

Tetiba aje saya bercerita pasal menguap nih apasal? Sebab saya suka menguap. Saya tak peduli orang nak kata apa. Kalau saya menguap, ada sound effect tau. Jangan main-main. Hahaha. Sebab menguap macam tu lah selalu kena marah dengan Ibu. (T____T)

Jom kita layan gambar orang menguap yang comel dan huduh. Ops, salah. Hodoh. Bukan hudud okey. Jom layan~


~Yang huduh~

Sure askar nih mati kena tembak lepas tuh.
bahahaha~

Sure mesti kalah game dia pasni.

Adeh nenek nih. Macam tu sekali muka dia.

Annoying la bila orang lain duk terangkan kita duk menguap.

Mak cik nih macam terkezut pun ada.



~Yang cumil~

Baby kalau menguap sure comel.

Kan dah cakap. Comel kan?

Wah, macam sopan jek menguap macam tuh.

Comel kan? Cuba orang dewasa buat cam tuh?
Hampagas.

Sungguh comel.


(◑‿◐)

GigaBite:: Masa buat entri nih adalah 3 kali duk menguap. Ngantuk? Semestinya.


9 comments:

saya_arief said...

time baby sume comel..hoho.

Aqma eUcaLypTus GurL said...

saya_arief~
hohoho.. dah baby tuh comel.. nak wat cam ner kn..

wanes said...

kehkehkeh! mereka sedang buat senaman mulut.

Salam wanes utk semua..

wanes said...
This comment has been removed by the author.
sI tEDI said...

menguap tutup mulut okey?

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

haha, tutup molot la bile nguap.. setan masok mulooottt

bellar0ssa said...

huhu menguap lah dengan tutup mulut.sopan sikit.

Anne Boleyn said...

hahahha. kelakar tengok nenek yang menguap tu. adeyh~ tap yang baby menguap memang comel!
;)

petisuara said...

gilalah..mmg cute ok semua ni!!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign