Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Tuesday, April 6, 2010

Owh, REZA @ ADI PUTRA!!!

Assalamualaikum wbt...

Curi-curi masa sekejap....
Busy sangat-sangat-sangat...
Dengan PSM + Final Exam...
Stuck....
Sampai dapat MIGRAIN...
erk....
Alhamdulillah kepala dah okey sikit lepas telan ubat...
Tapi kesakitan itu masih ada....
huhhu..
Owh dah lari dari tajuk nih....

Okey, REZA...
Tak kenal????
Adi Putra???
Kenal? 2 Thumbs Up!!!
Saya minat dia...
Hahaha.. Ops...
Na O mei pulak dah abes semalam....
So, tak dapat lar dating dengan dia setiap isnin-khamis, 6.30 - 7.30...
Akibatnya, DERITA Merindui....
So, nak post gambar dia yang sempat captured masa dia dok dating dengan saya...

(✿ ♥‿♥) (♥‿♥ '')



muka ketat!

muka cuak!

muka stress!!

muka redha!!

~comeyl~


Okey!!
Sambung study!
sampai lebam..
tata...
(✖╭╮✖)

7 comments:

joegrimjow said...

haha
mesti tak study duk ingat mamat ni pasni
hehe

rossoneri said...

hahhaha minat adi putra rupanya

rossoneri said...

hahhaha minat adi putra rupanya

Mr Rulez said...

minat mamat nie ker..farid kamil tomey gak..hek3..

MyraRahim said...

suka dia niy ke? hensem ke? hahaha.

YobSumo said...

best sgt ke mamat ni blakon?

BeaN MorENo said...

ntah macam tak best je dia berlakon

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign