Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Thursday, April 8, 2010

Malaysia PayPer Click memang masyuk!!

Assalamualaikum wbt....

Baru berapa hari yer saya join Malaysian Payper Click nih....
Alhamdulillah memberansangkan....
Ada 5 orang referrals, namun yang 2 tidur...
Mungkin sebab dia tak nampak lagi cam ner cara nak jana wit melalui sistem nih....
Kalau sesiapa rasa nak cuba, meh la klik sini...
Setakt nih akaun ada RM1.60, bayangkan kalau boleh jana 1 orang referral 1 henggit untuk sehari...
Senang tengok la kat bawah nih cara dia kira::

Earnings Example
» You click 20 ads per day = RM 0.6
» 90 referrals click 20 ads per day = RM 18
» Your daily earnings = RM 18.6
» Your weekly earnings = RM 130.2
» Your monthly earnings = RM558
» Your total annual earnings = RM6696

Note: Payment Costs Per Click
Free Members Click = 3 Sen
Referral Free Members Click = 1 Sen
Upgrade Premium Click = 10 Sen
Referral Upgrade Members Click = 1.5 Sen

Cara pembayaran dia best sebab terus masuk akaun Maybank....

Cuba jom!!!

Note:: Sekarang nih mungkin iklan tak banyak lagi, so kurang sikit!!


5 comments:

DaHLia said...

ermmm nampaknya memang masyuk la ek???

Aqma eUcaLypTus GurL said...

Setakat nih alhamdulillah la...

~ Ann ~ said...

betul2 ke dia bayar ni? aisshhh nak join la camni.

Aqma eUcaLypTus GurL said...

Ann~
betul lar Ann, jom2 wat tmbh2 wit...

afendie said...

dah JOIN, dah upgrade jadi premium member pon sbb lagi masyuk.. satu click dpt 10sen kan.. hehe.. jom JOIN

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign