Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Wednesday, April 14, 2010

Selesai sudah~~

Tiada kaitan dengan hidup @ mati.


Assalamualaikum wbt....

Lama jugak tak menulis post. Kesibukan dengan exam membuatkan tiada masa untuk update blog. Itu juga menyebabkan tiada masa untuk berblogwalking. Akibat daripada itu menyebabkan trafic macam ular kena palu. Faham tak?

Sekejap menceracak naik. Sekejap menjadi trafik paling rendah tapi tak adalah sampai zero. Yang pasti lepas nih nak duk naik kan trafik semula. Alhamdulillah earning masuk lah juga.

Sekarang tengah mencari idea untuk tulis pasal sesuatu yang best ke apa-apa ke. Yang pasti otak perlu di seting semula kerana beberapa hari nih input dan output saling bekerjasama.

Yang pasti hidup perlu di teruskan walau apa pun halangan nya.

Selesai sudah menghabiskan 4 papers final exam. Ini yang terakhir. Iya! Yang terakhir untuk diri sendiri yang bergelar pelajar Universiti. Sedih~


GigaBite:: Mood tak sampai lagi. Sebab tuh tulisan macam tak tulis jek.

1 comment:

she said...

gud luck result nanti!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign