Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Monday, April 5, 2010

Anak Sharifah Shahira Comel!!!


Assalamualaikum wbt.....

Semalam kan anugerah bintang popular BERITA HARIAN......
Tengah duk tengok pengacara yang laser tuh, siapa lagi kalau bukan SHARIFAH SHAHIRA & RAJA AZURA....
Si Sharifah Shahira nih duk tunjuka anak dia yang kelima kat event tuh....
Seriusly cakap, memang comel sangat....
Anak-anak dia memang semuanya comel-comel belaka....
Sejak akhir-akhir nih geram kalau tengok baby-bay yang comel dan gebu...
Rasa nak cium-cium dan gigit-gigit manja jek pipi dia...
Ops.....
Jom tengok gambar anak dia....
Layan~~~~


Serious!!! Sangat comey!! Baby tuh k..

Dah la comel, tembam plak tuh...

Ada rupa Sharifah Shahira ke Ijoy??


GigaBite:: Bertuah sangat Ijoy dapat Sharifah Shahira dan begitu jugak sebaliknya...


7 comments:

fatint said...

yup..baby ni memang comel..
nnt dh besar ganti tmpt mak dia pulak..
semalam kan tgn dia asyik nak capai je kad yg mak dia pegang..cute~

farra8979 said...

tomei nye bb dier....

Ery Farieha said...

mcm rupe ijoy
heee

mimi said...

setuju!
setuju!
:)

ieQa sWetLuv said...

comei bangat la da le tembam cm nk cubit2 je pipi dia hihi

FiesyaaChacha said...

rupa dua2 kowt.. hehe :)

edaolala said...

haha. anak dia cute kan :) i pun suka dia dengan ejoy :) dorang romantik je. hehe

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign