Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Tuesday, April 20, 2010

Flower Girls For Wedding.

Assalamualaikum wbt......

Flower Girls. Atau dalam bahasa malaysianya gadis bunga. Selama 4 tahun berada di Universiti, telah 2 kali saya menjadi flower girl! Flower Girl for convocation opening ceremony. Menyampaikan bunga kepada DYMM Sultanah Zanariah merupakan sesuatu yang mencabar. Untuk pertama kali berasa sangat gugup tetapi gembira kerana berpeluang dan terpilih menjadi flower girl.

Untuk kali kedua, rasa gugup masih ada walau sedikit. Tapi yang pasti sangat best bila jadik flower girl versi orang dewasa. Yang kedua nih untuk Majlis Jamuan Canselor Bersama Sultanah. Tapi malangnya bila gambar masa pegang bunga khas untuk Sultanah yang cantik sangat tak ada dalam simpanan. Sob3!!

Sebenarnya nak berada mengenai flower girls (versi kanak-kanak) khas untuk Mrs Edy.Gambar flower girls yang akan ditunjukkan ini adalah semasa majlis perkahwinan kakak saya. Bunga kat kepala dan tangan tuh saya buat sendiri. Saya memang suka bab hias-hias nih. Nak-nak untuk orang kahwin. Untuk Mrs Edy jugak, saya ada sedia gambar inai di jari kakak saya yang saya sendiri lukis. Betul! Ini tak tipu.

Jom kita layan gambar kat bawah nih.

Masa nih terpaksa beli kasut baru sebab kasut banyak yang tinggi.
So, kena pakai yang tak berapa tinggi.

Simple tapi meriah.


Anak sedara saya semuanya.

Abby, Aen & Qira

Yang tengah sangat cumil!!

Bunga tangan dan crown kepala buat sendiri oleh saya.

Kalau saya kahwin nanti dia orang dah sangat besar untuk jadi flower girls.

Pengantin tidur kat atas pelamin.
Flower girls duk sibuk nak bergambar.

Erk. Angkara abang ipar yang dengki time tengah karaoke.
Tetiba jek pergi sarung crown flower girl kat saya.

Ukiran inai di jari buatan saya.
My sis memang cantik!!

GigaBite:: Nih gambar dari album dah setahun. Dah lapuk. Tapi masih boleh di kategori pengantin baru. Erk. Boleh ka itu macam?

5 comments:

budakhitam said...

cute betul budak2 tu..tuan blog?? ermmm

mrs.edy said...

sgt cntik la yunk...awak gn inai ape??tetibe je rs nak gn khdmat awak...ngee~~

Akma Rahim said...

salam singgah cik aqma....

bellar0ssa said...

cantiknye akak kau.huhu..

wah kau karok ke.weee.

Aqma eUcaLypTus GurL said...

intan~
bukan karaoke tapi karaK.O... huhuhu

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign