Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Sunday, April 4, 2010

Pay Per Click...

masa itu emas!!


Assalamualaikum wbt....
Selamat petang....

Tadi duk jelajah sana sini kat blog orang nih...
Almaklumlah dah 2 hari tak duk blogwalking sebab berada di rumah dan line broadband macam apa-apa ntah....
Terjumpa lah 1 benda yang interesting....
Satu sistem pay per click macam ala-ala Nuffnang tapi masih dalam penerokaan lagi...
Dah try register then sekarang nih tengah duk faham konsep dia...
Meh la sesape nak join....
Klik SINI...

Sekarang nih kalo korang nak tau, saya and my Busyuk (hekhek..) tengah sibuk cari benda yang boleh kumpul duit dengan cepat...
Nak kawen lar katakan....

GigaBite:: kalau ade program-program lain bagitaula yek... peace~~

1 comment:

siti dayana said...

emmmm...byk cara nak dpt duit...bukan takat nuffnang jer...geostring pn bole...letak banner kat blogs...org join anda dpt duit...cek la kat ak ni...http://perfectomurice.blogspot.com

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign