Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Wednesday, April 21, 2010

Selamat Pengantin Baru~

Assalamualaikum wbt......

Mak ai. Tajuk bikin gempak aje. Bukan apa, sejak akhir-akhir nih ramai sangat orang nak mendirikan masjid. Rakan sekolah. Rakan Universiti. Rakan blogger. Sedara sepupu sepapat. Haish. Memang akan full la waktu cuti nanti dengan undangan majlis perkahwinan. Takpe-takpe. Hadiri majlis kahwin orang lain dulu sebelum sendiri punya majlis.

So, kat sini nak bagi lirik lagu selamat pengantin baru nyanyian Saloma. Jom lah nyanyi ramai-ramai untuk orang yang nak kahwin tak lama lagi. Biar berdebar sikit dorang-dorang nih. Hahaha.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat pengantin baru.
Selamat berbahgia.
Selamat ke anak cucu.
Selamat sejahtera.

Semoga berpanjangan.
Semoga berkekalan.
Semoga satu tujuan.
Semoga aman.

Hidup mestilah rukun.
Sabar paling perlu..
Cinta setiap hari..
Senyum mesti selalu.
Oh oh oh oh..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Dan sementara tuh nak tambah sikit nih. Nak selitkan pasal inai. Owh, tuan blog nih memang suka pakai inai. Suka juga melukis inai di jari sendiri. Sehingga selalu terfikir, siapakah yang melukis inai di jarinya nanti. Ahakz.

So, nih untuk Mrs Edy jugak. Yang nih may be kurang cantik sikit dari segi lukisan tapi warna dia sangat amat cantik but its simple. Jom tengok.



Ini orang tak da keje namanya.

Warna inai dia cantik.

Lukisan inai yang simple.
Boleh di modified lagi.

Tengok. Simple tak serabut.
Suka love yang dekat jari tuh.
Kalau leh susun dekat jari tuh cantik gak.

Peace!


Inilah inai yang berjaya melawakan jari saya.


GigaBite:: Memang suka berangan pakai inai. Tak tahu kenapa. Sejak dari kecil lagi macam tuh. Tak sabar nak kahwin agaknya kot.

8 comments:

ctnurkhijah said...

ct pun suka gak pakai inai tp dulu2 la masa single lagi skg ni tak sempat dah...nnt ngan anak2 skali pakai

khaisya said...

uhhuuh..mak sya ckap jgan pakai inai byak sgat..nanti x smpat habis blaja..da sibuk nk kawen..uhuhuu

Zaidah said...

aqma citer perantin baru aje...bilalah turn aqma nie...cantik inai tu...

edda(",) said...

wahhhh.. cantek nye inaiiii... warna dia tak gelap sngat

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

heheh, da lama x menyonteng tgn ngn inai,, tp xbest,,, asek sy ja yg wat kan utk org.. huhu

mohdhairihassan said...

so bile lagi saye nak merasa nasi minyak nih?
hehe~ ^_^

* mEsSy * said...

suke la inai.. bole berangan kawin sat.. lalala~~

^__-

Lelord said...

suke2..dulu slalu gak wat

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign