Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Sunday, March 28, 2010

Oyeah, Award Awok!!!


Assalamualaikum wbt.....
Oh award!!
Sesungguhnya tak sangka akan dapat award kali kedua....
Aiyark....
Kena kerja kuat lagi nih....
tapi untuk apa??
Merepek jek....
Ok jom kita tengok apa yang perlu kita buat setelah dapat award nih...


1- Thank & link the person that gave you the award
2- pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
3-Contact said blog and let them know they've won the award
4-State 7 things about yourself.


(1)
Thanks a lot to blogger yang bernama Hariz kerana sudi bagi saya award nih.... Saya dalam list terakhir dia... Terharu nih.... Sob3!!! To Hariz: Awak eja nama saya salah, tapi kali nih saya maaf kan.... Thanz also coz mention saya dari UTM... Erk.. Perlu ke saya sayang dia sikit... Okey, sikit aje...

(2)
Tengah duk berkira-kira nak pas pada siapa nih... Okey... Pick it randomly!!
Pertama: Cik Nadia Fitri yang duk relax jek walau manyak masalah... =p
Kedua: Cik Dilla yang kenal masa jadik AJK konvo 39.... Friendly nih... ^_^
Ketiga: En Din coursemate yang hebat... (din, saje nak mengampu nih)
Keempat: Cik Nard kawan sekolah dulu-dulu....
Kelima: Cik Intan, Kawan masa PLKN Rachado Bay...
Keenam:En 'Asim, junior course yang sempoi...
Ketujuh: Mrs Edy, yang bakal berkahwin tak lama lagi...
Kelapan: Cik Ain Amir, satu matriks dulu dengan dia.... havoc!!
Kesembilan: Cik Gee, coursemate jugak...
Kesepuluh: En Anuar Padeli, fotographer sambilan yang gila-gila... leh hired dia.. =p
Kesebelas: Cik Maizatul, junior course yang memiliki nama sama macam saya... =p
Keduabelas: Cik Azwa, junior course jugak....
Ketigabelas: En Yoy, blogger yang simple n interactive...
Keempatbelas: Cik Shera, yang sangat suka modelling... ops, sori Cik shera..
Kelimabelas: Ummi yang pandai buat kek tapi tak berkesempatan nak tempah kek kat Ummi...


(3)
Dah bagitau dah....

(4)
i) Manja.. ekekeke...
ii) Ganas... Rock babeh...
iii) Friendly.... Sure...
iv) Sangat suka kucing...
v) Single but NOT available... agagaga....
vi) Suka baby... Peace..
vii) Suka masak dan buat kuih!!

Fuhh.... Jenuh jugak fikir nak tulis apa... hehehe... Ok dear, check it out!!

6 comments:

hariz said...

huhu...ur welcome..sorryla sal tersilap eja nama tuh..huhu..typo error

bellar0ssa said...

dear...welcome utk award..huhu hmm dah pernah buat tag ni..aku amik je eh.tengs much2..muuah2.

aidaNadia said...

alamak.. nama ceq atas sekali.. bahaha~!

CekMimi said...

best nye dpt award

YamaShita KaiTo said...

huhu~ dapat tempat ke-7 kaa?

"En 'Asim, junior yang sempoi"? huhu~

arigato~ XD

noin said...

aqmaa!! thanx 4 de award~~ hee :)

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign