Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Friday, March 26, 2010

Lama VS Baru

Assalamualaikum wbt.....

Asyik teringat nak post benda nih tapi tak sempat....
Semalam dapat pengganti yang lama..... Tapi still rindu dengan yang lama jugak.... Okey Aqma, Please choose 1 ONLY.... Yang lama jugak kat hati.... Apa-apa pun I will to fall in love dengan yang baru nih... Kesian yang baru... Sorry ek, saya tak da niat nak buat macam tuh... Yang baru nih lagi lah mengingatkan lagi dengan yang lama.... Walaupun yang baru serba serbi baru.... Handsome.... Cute... Sweet... Tapi entahlah kenapa payah nak jatuh cinta dengan yang baru nih... Still masih ada sisa-sisa cinta dengan yang lama lagi.. Sorry again yang baru....

Apa yang saya merepek berjela-jela nih.... Korang mesti tertanya-tanya apa benda yang baru dengan yang lama tuh kan.... Saya sengaja jek bikin gempak buat tulisan kat atas tuh.. Tapi serius korang, saya tak tahu kenapa yang baru tak leh nak tarik perhatian saya walaupun saya belikan dia aksesori yang saya suka... Erk....

Okey-okey! Saya bagitahu okey... Tak nak lah bagitahu... Korang tengok lah sendiri kat bawah nih..... Tapi janji tau jangan marah-marah.. Cuak....



*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Ni ha yang baru tuh::

Nampak tak siap beli aksesori lagi...
Melayang duit saya beli aksesori tuh...

lalalala~~ bikin gempak kejap... <(T_____T)>


Okey korang... Sila compare dengan muka lame yang kat bawah nih... Komen boleh, GELAK JANGAN okey!!




GigaBite:: Kalau mau gelak sila tutup mulut okey! nanti masuk lalat... Haish....





2 comments:

aidaNadia said...

ok, semakin matang.. hahahah~!!

Honey Bee said...

dh lawa kat matriks UTM ek..dl ms kt msk 2003, dia punya kad mmg sedih gler...klu basah, mmg bleh terbukak liminate dia...
dh thn akhir br dpt kad matrik keras mcm awk ni tp design dia tk cantik skang...huhuhu...

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign