Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Thursday, March 25, 2010

Berada dalam keadaan separa sedar!

Assalamualaikum wbt......

Akhir-akhir nih letih sangat-sangat.... Mungkin sebab tak cukup tido, siapkan asignment lagi, nak study lagi untuk exam and lastly yang paling penting PSM.... Huargh...

Penat.......

Letih.......

Nak tido tapi kan tido tak nyenyak pun.....

Tapi still bisik kan dalam diri yang semua nih akan berakhir tak lama jek lagi....

Sekejap jek...

Tak sampai sebulan jek lagi... Erk... gosok-gosok mata... Betul ke nih??

Harap sangat saya tak collapse la ek....

Saya nih bukan jenis yang boleh lasak sangat.....

Tak boleh over penat, nanti wad kat hospital dah duk tunggu....

Tak mau... Tak mau....

Banyak lagi kerja tak setel...


GigaBite:: Kawan-kawan, doakan saya yerk.. Supaya saya boleh bertahan dan tabah menghabiskan sisa-sisa hidup saya.... Amin...

1 comment:

Mazru Majid said...

salam...

sabar..insyaAllah sglnye akan berjalan dgn lancar..

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign