Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Monday, March 22, 2010

Hari yang gembira & sedih....

Assalamualaikum wbt......


Cerita gembira:
Saya gembira hari ini sebab saya dah submit Seminar Paper untuk Projek Sarjana Muda saya... Alhamdulillah... Setelah berbulan-bulan saya bergelumang dengan Encik USLE yang hensem lagi macho tuh, dapat jugak saya menyiapkannya.... Mudah-mudahan presentation nanti berjalan dengan mudah dan cepat..... Saya dah namapk pintu untuk keluar (Grad) dari UTM nih... Jika tidak rasa macam blur-blur jek.... <(*.*)>



Cerita sedih:
Sedihnye nak cerita.... 4 tahun saya bersama dia... 4 tahun banyak kenangan dengan dia.... Tiba-tiba hari nih dia tinggalkan saya.... Maafkan saya, saya tak sengaja nak buat kamu macam tuh... Maaf sangat-sangat..... Saya tahu saya yang bersalah.... Saya sangat sayang dia serius! okey... Dia tuha adalah Kad Matriks saya.... Saya tak pernah hilang dia selama 4 tahun kat UTM.. Namun entah macam mana boleh cuai hari nih... Saya telah terjatuh kan nya ke dalam longkang yang sangat dalam... Saya tidak sengaja okey!... Saya sedih... Terpaksa saya melupakannya... Ops, tak mau... Dia tetap di hati saya.... Walaupun nanti saya akan ada kad Matriks baru.... Sedih tau... Ini bukan main-main tau....

GigaBite: Tak dapat lar nak tunjuk kat anak-anak saya muka saya masuk U... Pastuh cakap kat anak-anak cam ni, "berbezakan muka mummy masa muda-muda dulu..." huhuhuhu...

1 comment:

SHaFiQa said...

cerita sedih tu...iqa dh tertipu..
ngatkan bf heee....nice blog anyway..

iqa pun pnh ilangkan kad matriks, terbang RM16 huhu

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign