Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Monday, March 22, 2010

No Sweat!

Assalamualaikum wbt.....

Bercerita mengenai peluh, saya adalah salah seorang yang mengalami peluh berlebihan ataupun ia di panggil "Hyperhydrolisis"..... Ia adalah sejenis penyakit urat saraf.. Dimana urat saraf orang yang mengalami "Hyperhydrolisis" ini adalah lebih banyak daripada orang lain.. Kiranya macam terlebih urat saraf yang tak sepatutnya lar... Hal inilah yang menyebabkan peluh berlebihan.... 

Iya, saya adalah salah seorang daripadanya.... Masalah ini telah diketahui sejak sekolah rendah lagi... Saya perlu membawa sapu tangan ke mana sahaja, jika tidak habis basah lah kertas atau apa jua yang saya pegang.... Bagaimana mahu menghilangkannya... Menurut Doktor, ia boleh dihilangkan dengan membuang lebihan urat saraf yang terdapat di badan kita... 

Namun, saya bukan lah seorang yang berani untuk berbuat begitu.... Walaupun kadang-kala keinginan untuk tidak terlalu berpeluh ada tapi saya takut akan akibatnya walaupun Doktor memberitahu bahawa kejayaannya adalah tinggi.... Erk.. Saya tetap cuak...

Biarlah saya begini.... Saya akur dengan ketentuanNya... Walaupun kadang kala merimaskan saya...

Apa-apa pun saya nak syorkan dekat anda semua, jika anda mengalami masalah perpeluhan, ada cara untuk mengatasi nya... Gunalah Adidas Action 3....  Ada 6 jenis yang boleh di cuba iaitu Intensive, Control, Sensitive, Fresh, Pure dan Pro-Level. Ia untuk lelaki dan juga perempuan okey...

Lepas nih mudahlah anda mengurat awek atau cowok yang anda minat tanpa perlu menyorok kan bahagian ketiak anda... Erk.... I like IT!!!


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions



2 comments:

fitri oh fitri said...

eh, kalo nak join jgk benda ni, just post entry kn?





http://fitridzulkifli.blogspot.com

Aqma eUcaLypTus GurL said...

yup.. pastuh u kne submit penyertaan u nih kat instant blogging cash.... cepat2 buat...:=)

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign