Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Friday, March 26, 2010

Demam Bola!!!

Da lama tak makan aiskrim nih.. So, harini saya makan!


Assalamualaikum wbt....

Sekarang nih tengah sibuk sana sini duk cakap pasal perlawanan bola sepak... Ada yang sampai makan bola, minum bola, tidur bola, mandi bola dan semuanya bola....

Erk... Dahsyat sungguh.... Saya bukan macam tuh okey! Saya minat bola tapi tak ada la sampai sanggup berjaga kerana semata-mata nak tengok bola.... Kalau bagi kat abang saya yang no. 7 tuh sure dia memang leh berjaga kerana bola.... Kalau dia dah duk conquer remote astro tuh, harapan untuk merebutnya kembali adalah tipis... Merajuk macam mana pun sure tak dapat.... Terpaksa lah mengalah.. Geram...

Tadi saya pergi ke kafe untuk membeli makanan... Tergerak di hati nak beli Fast Food... Jangan jelus tau.. Kafe kolej saya ada Fast Food.... Bukan KFC... Bukan MCD.. Bukan juga Pizza Hut... Habis tu apa Cik Ma oi?? Set makanan chicken chop.... Memang fast lar food nih.... huhuhuhu....

"Adik nak makan set apa?" Tanya Akak di kedai tersebut..
"Akak bagi saya set Manchester United...." Saya jawab...

Peace.. Set Manchester United adalah kegemaran saya bila saya beli makanan kat kedai Fast Food nih... Nak tau macam mana set Manchester United nih.. Meh tengok kat bawah nih....

Set M.U= kentang goreng, coleslaw, chicken chop & sosej with Black Pepper sauce!

Sedap tak? yummy! Delicious bangat!!

GigaBite:: Tinggal tak sampai sebulan jek lagi nak merasa makanan kat dalam UTM nih... sob3!!

2 comments:

kenwooi said...

i want french fries! =D

aidaNadia said...

saya nak set chelsea~!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign