Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Tuesday, March 30, 2010

Exam Just Around Da Corner...

Assalamualaikum wbt....

Ya, peperiksaan berada kat hujung simpang tuh jek...
About 9 days to reach to the corner.....
Lama lagi.....
Haish...
Sekejap!!
Percaya lah sebab masa berlari dengan begitu pantas....
Bersedia kah saya??
Seyesly jawap : "Tak bersedia lagi!"
Sebab saya tengah bertungkus lumus untuk Final Year Projek aka Projek Sarjana Muda saya yang tak pernah tua-tua.....

Okey, kat bawah nih jadual exam saya... Baru ambil hari semalam....

8 April 2009, 0900-1200 :: Environmental Impact Assessment (B08 BK 11)

9 April 2009, 1445-1700 :: Law & Policy of Remote Sensing (B08 BK13)

12 April 2009, 1430-1730 :: Project Management (B08 BK 13)

14 April 2009, 1430-1730 :: Hydrology (B08 BK12)


Walau pun 4 papers jek... Tapi ia sangat 'tough' okey!!

Doakan kejayaan saya wahai bloggers semua!!!

And wishes best of luck kepada bloggers yang tengah dan akan mengambil peperiksaan....
Cayuk3!!!

5 comments:

sipisenan said...

gud luck.. dekat2 nk exam ni kne la jage kesihatan yek. tido kne cukup.. mkn kne cukup.. jgn mandi ujan.. papepon, wt yg terbaek kay..

p/s: jgn mengalah sebelum berperang. =)

Aqma eUcaLypTus GurL said...

sipisenan~~

thanx a lot.. wah, byk nasihat berguna tuh...

Mohd Hafizd said...

gluckkk

Aizat Si Lipan said...

aminn

Aus MeLankoLik said...

Good luck ,
hehehe..
aku minat ngn romote sensing.
hehehe..

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign