Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Thursday, March 11, 2010

ORANG YANG TAK HARGAI KERJA ORANG LAIN..

Assalamualaikum wbt.....

hari nih nak cerita 2 benda...

First, pasal orang lain tiru @ copy paste @ plagiat blog orang lain....

Ini kes nak dapat trafik tinggi lar nih!!

Kalau ye pun nak plagiat, yang hang pi letak sebijik-sejibik tuh sapa suruh?? hahaha.. Kan kantoi sudah....

Seelok-eloknya letaklah sumber mana anda dapat atau dalam bahasa scientificnya, citation... cewah.. Mentang-mentang tengah menulis untuk PSM....

Second, pasal orang lain yang makan banyak duit orang tapi buat benda sambil lewa... Memang tengah geram nih....

Tak faham la kenapa tak reti nak manage 'something' yang nak buat tuh dengan baik... Lebih-lebih lagi dari segi kewangan... 

Saya pasti jika anda buat macam nih 1 hari nanti, pasti orang akan buat anda jugak... GERAM!!!

Yang pasti tolong lah JANGAN SAMBIL LEWA sahaja bila buat sesuatu... Cubalah EAGER sikit dalam buat sesuatu perkara... GERAM!!!

If tak nak buat cakap tak nak buat... Kan senang... Kalau setakat nak buat cincai jek baik tak payah buat... Aduss... Ter'emo' plak malam nih.. Sori yek Bloggerz...


Berita gembira hari ini!!! Output PSM saya menjadi... ALHAMDULILLAH.... ALLAH makbulkan doa saya!! 


GigaBite:: Saya rasa nak geget-geget jek orang yang first and second tuh... Kunyah-kunyah macam 'chewing gum'.... GERAM!!!


2 comments:

aidaNadia said...

uuu.. panas3.. panasnya shoutbox tue.. hahaha~

Aqma eUcaLypTus GurL said...

panas kan nadia... yg dia nak marah2 kalo tak buat tuh nape plak kan... geram.. tak pasal2..
hehehe....

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign