Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Sunday, March 28, 2010

Kantoi ker?? (lagu)

Semalam I call U, U tak answer...

I texting U tanya U dekat mana...

Oh, I texting U balas pulak yek...

U kata U lepak mamak tengok MU lawan Chelsea dengan member....

I call your member, dia kata dia tengah overtime.....

Ini bikin I panas.....

I texting U lagi, I kata nak ke sana menonton bersama....

U kata tak payah lar datang, nanti I kena ngorat sebab ramai jejaka kat situ....

I tak kira, I nak datang jua....

I pergi mamak tuh U tak ada.....

Lagi lar buat I naik gila....

Bukan gila meroyan....

Tapi naik gila sebab U main-main kan I...

I dapat tau U dekat K-Box...

Lagi lar I naik kepala....

U jangan tanya mana I dapat info tuh.....

I pecut pergi K-Box.....

Niat hati nak tahu U buat apa....

I tahu U karaoke tapi dengan siapa????

I tak puas hati....

I pergi lagi dekat....

Sekali ini U bikin I gugur jantung....

U karaoke dengan awek tuh...

Ini bikin I lagi bengang.....

I texting U kata I tunggu U dekat tempat biasa.....

Tapi U balas, U tak da masa nak ke sana....

I sabar lagi.....

I snap your picture dengan awek itu.....

Sah U memang dah KANTOI.....




**mana mau lari ha**

GigaBite:: sila nyanyi okey, ikut tone sendiri.... lalalala~~~


7 comments:

.rENEx. said...

huhu..lagu kanatoi versi baru..

=]

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

huhu...betoi2 edisi siasat...curang punye pkwe...hampeh..!
hehe

bellar0ssa said...

huhuhu dah pernah dgr lagu ni.ghee.

Aqma eUcaLypTus GurL said...

bellar0ssa~~

itu kantoi versi zee avi... nih kantoi versi aku.. hukhuk...

edda(",) said...

memang terkantoi betol niehh.. huhuhu

kyeismail said...

dah kantoi g2, pe ko buat ma??

Aqma eUcaLypTus GurL said...

kye~~

pe lagi kye.. kerjakan habis-habisan lar... huhuhu

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign