Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Monday, May 17, 2010

Who Will Win the World Cup?

Assalamualaikum wbt.

Makan bola.
Tidur bola.
Jalan bola.
Demam bola.
Semuanya pasal bola.

Almaklumlah World Cup akan bermula tak lama jek lagi. Okey. Persoalannya, Who Will Win the World Cup? Dulu masa 4 tahun lepas. Brazil menang kan. So, sekarang nih saya nak target ITALY akan menang. Tak tahu kenapa nak pilih ITALY. Tapi saya rasa ITALY layak menang. reputasi ITALY yang baik memungkin beliau untuk menang. Tapi siapalah saya nak meramal dan membenarkannya kan? Apa kata bila dah start WORLD CUP nanti sama-sama kita duk depan TV kita tengok siapa yang menang. BUT, please jangan pertaruh. Kan pertaruhan itu HARAM. BERJUDI itu haram. Nak ke korang makan duit haram?


Psstt. meh sini nak bagi tahu. Saya suka lagu tema World Cup. Bila iklan World Cup tuh keluar kat TV siap boleh joget-joget lagi. hahaha. Bocor jap rahsia saya.


Sebelum tuh, pe kata saya syorkan kepada semua pemain bola sepak yang berjuang nanti pakai set ADIDAS. Sure boleh skor. Apatah lagi boleh menang kasut emas nanti mana lah tahu kan. Pastuh kalau beli set promosi adidas dapat pulak RM30 off untuk sign up P1W1max. Wow. Sangat memberansangkan. Jom ramai-ramai pergi beli pack macam kat bawah nih.





Sambil-sambil tuh jom tengok Episodes 26-28 of Project Alpha Season 2

Episode 26


Episode 27



Episode 28



Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.


1 comment:

nazreenhashim said...

Italy xbest..
player2 tua...
wakakaka..
spain ler..
:))

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign