Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Friday, May 7, 2010

Tak pakai seluar dalam ke? Suka sangat jaga seluar dalam orang!

Assalamualaikum wbt.

Walaupun dalam mode marah namun memberi salam adalah sesuatu yang sunat. Jawap salam lagi wajib. Sila jawab salam saya.

Marah nih. Sangat marah.

Tajuk agak keterlaluan. Agak kelucahan. Agak hilang kemaluan. Serta hilang keperempuanan.

Geram okey.

Bila orang asyik cerita pasal jaga tepi kain orang lain. Kali ni keras sikit. Jaga seluar dalam orang. Macam dia tak pandai seluar dalam duk sibuk-sibuk nak jaga seluar dalam orang. Ha, nak tengok sangat ke pakai seluar dalam apa. Adeyh. Manusia memang macam nih ker. Sibuk aja. Boleh tak hal saya jangan di sibukkan. Jaga diri sendiri tuh. Seluar dalam saya koyak ke kaler pink ke merah ada saya kesah. Jaga seluar dalam sendiri.

Memang marah.


Maaf. Tak mention untuk sesiapa. Mood akan baik bila pengulam jantung datang membantu.


Betul lah cakap orang tua-tua. Mulut tempayan boleh di tutup, mulut manusia memang kita tak leh nak tutup.


GigaBite:: Tak pernah lepas kan geram kat sini. Maaf kalau yang tiba-tiba tersentak atas perubahan sikap tuan blog yang lemah lembut ini.

**Sekejap jek. Tak lama. Lepas blogwalking elok lah tuh.

8 comments:

alif.nun.ya.nun said...

saba ek akak..hihi..org takkan senyap selagi superman xpakai sua dlm dye kat dlm.,,kikiki

Mr Kamikaze said...
This comment has been removed by the author.
Mr Kamikaze said...

Mungkin hobi dorg kot nak tengok seluar dlm org len nie...hehehe

sI tEDI said...

seluar dalam dia murah

sI tEDI said...

seluar dalam dia murah

safiyyahosman said...

biasa la akak..ihihih..sabar2..jgn geram2..

Amalina E Azmi said...

dia jeles sbb seluar dlm dia x hot. agagaga boleh ke mcm tu?

sbr ye sis ;)

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.bz body btul!
.hoh! *emo*

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign