Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Monday, May 24, 2010

My Wiggy Design

Assalamualaikum wbt.

Wiggy! Tentu semua ornag mengidam kan design wiggy tersendiri kan. Saya pun kalau boleh nak create design wiggy sendiri. So, bila instant cash blogging bagi peluang untuk design wiggy sendiri saya tak lepas kan. Jom lah tengok design saya macam mana.


Okey. Wiggy saya mesti berbentuk love. Sebab? Sebabnya bila dia bentuk love ia akan membuahkan rasa cinta saya terhadap wiggy itu. Jiwang? Tak adalah. Kerana bagi saya love adalah simbolik kepada sesuatu jiwa yang romantik dan lembut. Tapi bukanlah bermaksud jiwang karat.



Kalau ada wiggy macam nih sure nak tengok Project Alpha episod 33-35 dengan hati yang girang aje.

Episod 33


Episod 34


Episod 35




Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

1 comment:

Anne Boleyn said...

haha. comel je design wiggy awak. good luck yerr. :)

p/s: jln2 sini..hit me back kay.. :)

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign