Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Monday, May 31, 2010

My Sweetheart Smells Like Pure Action3

Assalamualaikum wbt.



Adidas. Oyeah. I like the Pure smell. So pure. I hope My Sweetheart Smells Like Pure Action3. hahaha. Okey. Tak 'pure' lar bila saya speaking nih. Macam minah celup inggeris. Ahakz. Alangkah bagus nya kalau my sweetheart berbau 'pure' sentiasa. Rasa macam nak peluk-peluk dia 24/7 jek. Ops. Terlebih sudey. Yang pasti bila bau dia 'pure' rasa macam nak dating hari-hari aje. Lepas tuh bila time dating tak yah nak risau bau badan dia yang semacam tuh. Tapi takut aweks-aweks kat luar sana pulak yang duk kejar dia. Mati lah saya.


Pure action 3 nih dia unscented protection against perspiration, anti-whitening and 0% alcohol. Product ADIDAS nih dia New Dry max system technology for extra-wetness absorption. So, memang sangat sesuai dengan sweetheart yang kerap sangat berpeluh sebab sangat-sangat-sangat aktif. So, bila dia pakai product nih sure lah saya akan bertambah-tambah sayang sangat-sangat-sangat dekat dia.

Produk ADIDAS nih ade 3 types, CONTROL, SENSITIVE, FRESH, PURE and PRO-LEVEL. So, bagi yang kat luar sana pilih lar ikut citarasaa\ anda. Yang pasti dengan produk ADIDAS anda pasti takkan tersalah pilih punya. Percayalah! Gunakan dana rasai kehebatannya! OYEAH.


Okey. Jom kita layan episod 40 hingga 42 projek alpha season 2 nih. Jom kita tengok celoteh AZWAN ALI. Layannnn. Zass...


Episod 40



Episod 41



Episod 42




Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

No comments:

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign