Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Friday, May 7, 2010

Nak bayar hutang.

Assalamualaikum wbt.

Owh. Tajuk bikin kontroversi aje. Hutang PTPTN tuh ada lah. Nih hutang award lor. Dah 2 orang bagi award nih. Tapi asyik terlupa aje mahu buat post. Aiyark. Makan semut banyak sangat nih.

First dapat award nih dari EN ASY a.k.a En Asyraf Hamasaki. Woo. Tempat first lagi tuh. Sila tepuk bontot laju-laju. keh3.

Second, baru jap sign in blogger, tengok shoutbox dapat pulak award dari princessaida. Jatuh pada no 7. Wow. Macam tahu-tahu jek saya suka no 7.

Tu yang terus wat keputusan nak posting award nih. Ingat nak kumpul banyak-banyak. Ceh, bajet macam ramai nak bagi award nih la. Pakai baju merah, piraahhh.

So, kepada EN ASY dan princessaida:: Terima kasih banyak-banyak atas award nih. Sayang anda. Sekejap aje okey.

Blog nih yang cantik ke Tuan Blog yang cantik?
Wink3!

Alamak. Tak silap award nih same jek macam award lepas.
Sebab hari nih baik hati sangat. So, sesape rasa nak amik award nih silakan.
Ikhlas daripada tuan blog.
Sesiapa yang rasa blog dia patut dapat award nih amik lah.
Sila kan.
Blog korang memang berhak dapat award nih.
Keh3.


GigaBite:: Baik hati ke pemalas? Eh, bukan lar. Ramai sangat nak senaraikan. wink3!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign