Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Friday, May 7, 2010

Teringin nak pergi sini. Pengulam jantung bawa lah saya~~

Assalamualaikum wbt.

Uwaaaaa. Nangis dulu. Tak pun buat muncung panjang-panjang macam itik gedek-gedek tuh. Sebabnya nak tarik hati pengulam jantung untuk bawa saya pergi jenjalan. Saya nak pergi sini. Pergi sini lah. Pergi Bukit Tinggi. Saya sedih tengok orang lain dah pergi. Jelus tengok gambar-gambar diaorang kat sana. Bila nak pergi sayang. Haish. Time tuh la sayang. Ala. Pengulam jantung intan payung batu berlian batu marmar. Bodek lagi.

Tengoklah gambar Bukit Tinggi kat bawah nih. Macam syok jek. Memang syok pun. Nak pergi. Kalau pengulam jantung tak nak teman pergi sorang. Cess. Protes nih. Blackmail.



Kalau honeymoon dalam negara best jugakkan.


Macam cool jek tempat dia kan.


Kalau pergi dengan family pun best jugak.


Lama dah kot tak berjalan. Last masa raya cina kot. Pergi PD. Saya memang suka berjalan. Bagi la saya ayat POWER untuk bodek pengulam jantung untuk bawa saya pergi berjalan. Lama dah kita orang tak pergi berjalan. Kami memang kaki jalan. Jalan-jalan cari makan pun iya jugak.


GigaBite:: Bukit Tinggi? Cameroon Highland? Genting Highland?

14 comments:

pakcik rock said...

memang syok.. pakcik penah pergi.. hahaha.... santik pasal tempat laen xde bangunan camni.. hahaha... kalau lu nak g ajak pakcik yea.. haha..

eNaSaN said...

mmG besH prnah p ngan my beloved fWen... nice place...





leh ngk blOg de snap pix kat sini...

CikLilyPutih said...

ok gak tempat dia. very peaceful. pegi time weekends ramai orang. kalau weekdays tu sunyi sket lah

GhOsToNe said...

jalan2 sgt besh!

shazika said...

akak..nak ikot jugak boley :P

Kapten said...

hehe
nanti aku pun nak pg ler




Latest Entri: Ciri Wanita Yang Menawan Lelaki

enyheartsdiamond said...

teringin jugaaaaaaaaaaaaaaa!

afiq said...

eiiii sumpah best!

Huda said...

best tempat neh~ pernah g skali ngan amily mase kecik2 dulu..hehe

jfook said...

I went there last week too :)

kenwooi said...

bukit tinggi! i wanna go too! =D

safiyyahosman said...

teringin juga nak pegi..huhuhuhuhuh

DALILA MISMAN said...

nak pergi bukit tinggi gak..tak pernah sampai,nak ikut..heee

ilyani said...

aha, dulu mmg sgt2 teringin nak ke sini.. then bila dah pergi.. ish.. takde la sangat mcm digambarkan pun.. kawasan yg ada french houses ni tak besar.. pusing2 kat situ je.. :)

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign