Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Friday, July 2, 2010

Tolong komen header saya!

Assalamualaikum wbt.


Sebelum meneruskan pembacaan entri pendek nih. Sila scroll up mouse ke atas untuk belek-belek header kat atas tuh. Dah puas belek dan timbul ketidakpuas hati di hati anda, jangan malu jangan segan untuk tinggal kan komen. Sebarang komen yang berbaur puas hati atau tidak semuanya akan di layan dengan baik sekali.


Lastly, terima kasih kerana masih menyokong saya. Last but not least, Jangan Lupa Tinggal Komen! Arigato. Arigato. Adeh, pening pulak kepala wat arigato angguk-angguk kepala nih.


11 comments:

SM said...

sy rase header awk tenggelam la dgn background blog.. cube awk bygkan klu background warna plain.. msti header tu lebih menonjol..;)

tak pun.. header tu warna plain blakangnye.. biar gmbar n text je yg tinggal.. http://smblog88.blogspot.com/

Wan_hazel said...

tak ok sgt...mcm BG n photo ada dua pkra yg bbeza,,n ptgn photo nmpak cm kasar..gune adobe ke???law nak kehalusan lagi byk kan gune kler sepadan..n wat yg opcty kurang..law wan nak komwen byk sgt plak,,hehhehe..peace..pendapat wan je

I n n z said...

nape x wat transparent jeh ?

nabilah_2908 said...

erm...lebih ok jika background tu plain...gmbr cik aqma yg sebelah kiri diperbesarkan..

ucapan thnk you..Love life journy family etc..gmbr pooh n gmbr cik aqma tu...rasanya..tk perlu..

di bahagian tu..digntikan dgn url blog..

n yg lain2 di bawa ke kanan..

lebih kemas kalau begitu rasanya..(^_^)

sorry kalau terlebih komen.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
tajuk n3PERKARA-PERKARA YANG MENGUNDANG KEPAPAAN

intanurulfateha said...

hmm betul tuhh
bckgrnd die dah meriah
x pun header tuh kasik border gelap kerr
err nth lah x tau nk komen :D

Aqma eUcaLypTus GurL said...

wah. byknye komen. thank you sebab bagi pendapat yg bernas2. insya Allah akan diperbaiki. Sbb wat header tuh tgh mlm. tgh tak de idea. tu yg wat jek yg terlintas.
but, 1 thing, i suka la backround header tuh. sbb cm cantik. cam ner nak wat dia transparent??

cawan merah said...

header biasanya ringkas.
biar orang nampak tajuk utama dulu.

plus, byk sgt perkataan/ayat kat sini. huhu.. agak sesak di situ.

rujuk header blogger lain.

:)

MiSs kIkIn said...

ok la kot...
cantek....

Wan_hazel said...

nak wat transparent kurang opacity..n law nak wat dlm entuk gif lg cantek...law nak wan bleh tolong wat kan header...

CikLilyPutih said...

cantik ape. okehla tu kan.. kombinasi kaler yang sesuai

ZACK ENTRY said...

tak maching dgn background tapi ok la..

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign