Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Tuesday, July 13, 2010

Teringin nak kucing yang bulu panjang.

Assalamualaikum wbt.

hahaha. Teringin. Ya, sangat teringin. Nak beli tak berduit. Nak buat cam ner kan. Kalau ada yang baik hati nak bagi adopt okey jugak. Tapi tak ada lah samapi merayu-rayu. Kalo dapat kucing pape pun okey jugak. Tak kisah. Yang penting dah besar sikit. Supaya dia leh jaga diri dan senang nak train dia. Mudah-mudahan lar.


Masa hari sabtu tuh singgah kat pets house kat Muar tengok-tengok anak kucing. Anak kucing kat situ comel sangat. Pengulam jantung cakap kalau beli mati kan rugi nanti. Pengulam jantung bukan berjiwa kucing. Dia berjiwa ikan. Kalau ikan memang dia minat sangat.




Saya minat dia.
Dia pun minat saya.
Tapi kami tak da jodoh.
(T____T)


Hei si putih yang jelus tengok saya bergambar dgn si brown.
Si putih tak suka basuh muka.



Alahai, comel nyer dear saya nih.
Kalau lah dapat.
Muka sayu jek.
Nak jek kidnap masuk kereta.


Dia bisik saya, "Bawaklah saya balik akak."
Saya jawab, "Kalau lah boleh, dah lama bawak balik."



Si garfield muka garang.
Tapi sweet aje.


GigaBite:: Sunyi nyer tak da kucing. ehmmm..

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign