Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Wednesday, July 21, 2010

Tempahan kuih raya sempena raya.

Assalamualaikum wbt.


Alhamdulillah bersyukur kerana masih lagi bernafas di bumi tumpangan ini. Lama mendiamkan diri bukan sengaja. Cuma mood terbang entah ke mana. Dengan gaduh-gaduh manja dengan pengulam jantung lagi. Lepas tuh demam pulak tuh. Nih pun tak berapa elok lagi. Tapi laratkan aje. Cayuk3!!!


Owh. Berbalik kita pada topik kat atas. Saya sekarang tengah sibuk berbisnes. huhu. Bisnes kuih raya. So, kepada sesiapa yang berminat nak beli kuih raya especially kuih tart nenas, kuih sheel dan batang buruk. Cepat-cepatlah buat tempahan dekat saya. Sememangnya anda takkan menyesal tempah kuih raya dengan saya. Dan anda akan bersyukur bila anak jiran anda asyik datang rumah anda untuk menghabiskan kuih raya anda. Atau pun mungkin anda yang menghabiskannya. hahaha. Action di situ.


Sebelum di masuk kan ke oven.


Sampel paket.
Untuk yang merasa dan berminat menempah.

1 bekas = RM 17.00 = 50 biji
2 bekas = RM 32.00 = 100 biji
(dun noe kenapa gambar nih jadik cam nih.)

(T____T)

Batang buruk.
Tak lah buruk sangat.
1 paket RM 10.00




Kuih goyang @ kuih ros.

1 paket RM 15.00
(besar dari paket batang buruk.)



Kalau rasa-rasa ada permintaan nak buat kuih lain. Leh request dan mungkin akan dipertimbangkan. Kalau area Batu Pahat dan Melaka penghantaran secara COD leh di buat. Tpi kena add-on delivery charge. Lain-lain area menggunakan pos. Terima kasih.


GigaBite:: Tart nih jadik feveret setiap kali berhari raya.

OPS:: nota buku kuih= Nak order boleh hubungi 0137006179. Untuk yang berminat sahaja!!

4 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

batang buruk is my fav!! 1packet tu bape kg??

LORD ZARA 札拉 said...

walala~
bestnya kuih.
:)

berbalik apa kamu cakap dear..
ha ha ha ha~
that's me.
LOL!

dan ya, pernah nampak kamu di FKSG. :)
konvo lepas raya ya?

nabilah_2908 said...

kuih rose....wah...my fav. tu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TRAFFIC OH TRAFFIC

Aqma eUcaLypTus GurL said...

aisumi~
1 paket sekilo.

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign