Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Friday, July 30, 2010

Maafin aku dong!

Assalamualaikum wbt.



Pertama sekali, nak mintak maaf banyak-banyak sebab tak sempat sangat nak hupdate blog plus blogwalking. Maaf ya. Sibuk? Ya, sibuk sikit. Baru sikit jek tuh. Belum banyak lagi. huhu. Sibuk sebab memenuhi tempahan kuih. Lepas tuh dengan ambil order lagi, promote-promote lagi. huh. Pastu carik barang lagi. Kalau cerita kat sini tak abis lah. hehehe.


Alhamdulillah setakat nih semuanya berjalan dengan lancar. Dalam masa yang sama saya budak pure sains macam saya kena belajar account. Sebabnya? Sebab nak kira duit yang keluar masuk. Supaya tak overdue or tak sangkut nanti. Kalau tidak payah ler tak ada buku kira-kira.


Tempahan masih di buka lagi. So, pada sesiapa yang nak tempah tuh call lah yek. Saya pun tak sempat nak update sidebar tuk letak tempahan kuih tart nenas tuh. Nanti saya letak yek.


Semoga usaha saya untuk berniaga berbaloi dan memperolehi pengalaman nanti. Doakan yek!


GigaBite:: Nanti saya datang jenjalan ke blog kamu, kamu, kamu dan kamu kalau saya tak sibuk siapkan tempahan yek.

2 comments:

nabilah_2908 said...

owh..dh mula buzz ya....

hmm...buzz mcm mn sekali pun..kesihatan jgn di abaikan yupp...take care.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWSOME PHOTOGRAPHY - PART 2

Miss Izah Mohamed said...

hehe take ur time :)

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign