Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Monday, July 5, 2010

My first cek dah sampai! Hadiah harijadi tuh.

Assalamualaikum wbt.


Pertama sekali nak memanjatkan kesyukuran ke hadrat Ilahi kerana memperolehi rezeki ini. Amin. Ala, nilai cek pertama nih tak sebanyak mana pun. Cukup la kalau nak celebrate birthday sabtu nih nanti. May be cukup gak nak buat beli kek Secret Recipe. huhuhu.


Jom tengok cek nih. Tak pergi depositkan nya lagi. Sebab tadi sibuk sikit. Insya Allah hari rabu pergi depositkan nya. Mudah-mudahan.



Posmen yang suka campak surat.
Campak moto kang baru tahu.


Dah tahu dah dari siapa.
Dari sugar daddy.



Jarang saya buka surat hiris pakai pisau.
Buka result pun tak macam nih.
Habis terkoyak sana sini kalau buka result.
T.T


Tak banyak mana pun.
Mula-mula tak mau tunjuk.
Malu (T____T)
Tunjuk gak lah.
Bukan berlagak okey.
Ramai lagi kat luar sana yang nilai lagi besar dari nih.



Blog kat belakang.
Cek kat depan.


GigaBite:: Tak tahu lagi nak tulis apa. Just terkeluar dari mulut. ALHAMDULILLAH.

psst..psst.. hari jadi saya 5 hari lagi. peace!!

6 comments:

nabilah abd rahman said...

congratz...^_^

Zaidah said...

bleh belanja akak cup cake...

nabilah_2908 said...

hoho..best nya...sy pun tgh menunggu cek dr nuff gk ni..tah bila nk sampai gaknya.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAH GUNA

Mohd Fadil said...

boleh kongsi ker duit nf tu..eheheheh...

BeaN MorENo said...

wah tahniah!!bagus teruskan usaha ye...

tqa.awesome.lagendary said...

waaaa best nye.
nape la tqa punye RM1 xgerak2.
hahaha
T_T
JempotDatangKeBlogTqa

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign