Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Friday, October 1, 2010

Postpone~~

Assalamualaikum wbt.


Bila BIG DAY kena POSTPONE. Hati pun rasa lega sikit. Betul jugak kan kalau awal mesti kelam kabut gila.

Kalau ikut perancangan nak BIG DAY bulan 12 nih. Tapi sebab banyak sangat planning so ditangguhkan ke tahun hadapan. Ala, bukan lama pun. Pejam celik kejap jek dah nak dekat.


Jom tengok ticker kat bawah nih:



Lama lagi.
4 bulan jek lagi.
4 bulan???
erk, tak lama lah sebenarnya.
Kalau kira dalam saat or jam baru lah leh kata lama.
hehehehe.


Tarikh?
Rahsia.
Belum masa nak reveal lagi.
Takut ada apa-apa perubahan kedua belah pihak.



GigaBite:: Sila bezakan BIG DAY dengan BIGGEST DAY. hukhuk. Harap korang faham. Tak faham tanya. Faham??

3 comments:

safiyyahosman said...

xpa akak.xlma dah tue 4bulan ..hihi

gud luck ok:)..semoga semuanya berjalan dgn lancar..:)

Aqma eUcaLypTus GurL said...

fiya~
thanks fiya. nati nak cantik2 macam fiya. congrates tau fiya.

Lovely Emy said...

hee, congratulations in advanced :')

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign