Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Thursday, September 30, 2010

Kesayangan saya~~

Assalamualaikum wbt.


Haa...baru lah ada feel menulis bila blog dah wangi kan?

Kesayangan saya?? Yup, saya ada kesayangan baru. Apa? Pengulam jantung? Eh, tu still kesayangan sampai bila-bila. Tolong jangan pertikaikan ok. (*.-)

Dah lama sebenarnya nak perkenalkan kesayangan saya nih pada umum.Kalau boleh nak buat press conference lagi. Hahaha. Cita-cita tinggi betul.


Kesayangan Saya:

Nama :: Mekhael

Umur :: 4 bulan


Saya persembahkan kepada anda semua, kesayangan saya............
^
^
^
^
^

"hi, im Mekhael."




"Cute tak??"



"Saya suka main dalam kotak kasut mummy."



"Itu bebear saya. Tak da bebear saya tak leh tido."



"Saya suka tidur dengan bebear."




"Saya juga suka 'kemas' bilik mummy.."
(T___T)



Itulah dia kesayangan saya. Comel kan?? Rasa nak gigit-gigit tak? Saya sayang dia sangat-sangat sebab pengulam jantung yang bagi. :)

Ibu dan abah lagi lah sayang kat Mekhael nih. Abah kalau jalan jauh-jauh cepat aja nak balik sebab takut Mekhael jadi apa-apa kat rumah. Haish. Tak pernah nampak Abah sayang kucing lain macam Abah sayang Mekhael.

Kalau ada kucing datang yang orang buang, Abah hantar kucing datang tuh kat umah orang lain atau kat kedai makan. Abah cakap tak mahu kucing datang tuh gaduh dengan Mekhael. Huish. Sayangnya Abah dekat Mekhael.


So, sekarang nih tugas saya cuma carikan pasangan hidup untuk Mekhael. Ibu cakap kucing jantan nih tak macam kucing betina. Kucing jantan kalau tiba musin mengawan dia akan cari pasangan yang dia suka lepas tuh sangat-sangat takut dia takkan balik rumah lagi dah. Yelah macam pernah terjadi sebelum nih dengan Jerry yang saya bela. Dah la sangat cantik. Bijak pula tuh. Last-last lari dari umah ikut betina mana ntah. Tak dapat di kesan. Sedih.

Saya tak mau benda yang sama terjadi kat Mekhael gak. Jadiknya saya dah tempah seekor anak bulus kepunyaan CIK TEDI untuk di jadikan teman Mekhael. Harap-harap CIK TEDI bagi. heheheh.




GigaBite:: Mummy n daddy cayang Mekhael ketat-ketat. Jangan nakal-nakal tau!

No comments:

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign