Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Thursday, September 30, 2010

Bersarang kalah sarang labah-labah~~

Assalamualaikum wbt.


Huish. Lama beno eih rasanya tak update blog nih. Dekat sebulan ada kot. Adeh. Kesian kat pembaca blog nih. Mintak maaf banyak-banyak. Masih dalam bulan syawal lagi kan. Korang.....saya busy lar. Tak sempat nak update blog. Idea memang mencurah-curah ke ladang gandum. Cuma tak sempat jek nak curahkan dekat blog. Memang gila busy lar. Hahahha. Tak pe- tak pe. Untuk korang, saya cuba cari masa sikit-sikit.


Kejap, kejap. Sebelum tuh nak bersih labah-labah yang dah duk wat sarang kat sini. Aiks, cicak kobeng mati pun ada. Haish, nih sape punya kerja lah lastik cicak kobeng nih kat sini. Kasi vakum dulu. Sembur febreeze. Wah......wangi dah busyuk-busyuk saya nih.


So, baru lah ada mood nak menulis. Kita sambung dekat entri lain. Tak syok ler pakai tajuk atas tuh. Okey?


GigaBite:: Busy sampai diri sendiri pun tak terjaga, apatah lagi nak jaga orang yang tersayang. :)

No comments:

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign