Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Wednesday, October 13, 2010

contest "MOMENT TO REMEMBER" by Safiyyah Osman~~

Assalamualaikum wbt.

Tetiba rasa nak join kontes nih. Sebab rasa macam ada gambar terbaru yang sesuai gila dengan tajuk kontes nih. Leh ek Fiya? (macam pggl ex-rumate kat UTM dulu lak. huhuhu.)



Jom kita tilik apa yang perlu kita buat.

syarat syarat penyertaan ::

1.macam biasa mestilah jadi follower blog safiyyah osman a.k.a kesayuan seorang gadis.
~Dah memang jadik follower sejak terjatuh cinta dekat tulisan Fiya. (erk, bukan bodek ek!) :P

2.mesti sertakan gambar anda bersama family @ kekasih@ kawan kawan@ dengan sesapa sahaja yang memang anda xboleh lupa moment moment time snap gambar tue..gambar boleh di edit.satu gambar sahaja.
~okeh. Ini gambar dia.








3.ceritakan tentang gambar tersebut.."moment to remember " sebab............................xpayah panjang panjang pun xapa..
~moment to remember sebabnya cik abang pengulam jantung saya nih, sejak kenal dia 10 tahun lepas dan sejak bercinta dengan dia 9 tahun lepas. tak pernah langsung walau sekuntum, sekelopak, malah daun bunga pun dia tak pernah bagi kat saya. Bila saya mintak, dia akan cakap "Nak buat apa dengan bunga segar tuh? Beli pastuh 3 4 hari dah layu. Bie tak mau cinta kita macam bunga tuh. Faham.". Nasib baik saya konvo, kalau saya tak konvo tak merasa saya dapat bunga segar dari pengulam jantung. Bunga ros merah 6 kuntum dengan teddy bear pegang love. Sangat kiut. So, I will remeber the date. 27 September 2010.

Erti 6 kuntum ros merah --->> I WANT TO BE YOURS!!!




4. tag kepada budak blog lain juga...3orang paling sikit..paling banyak pun xapa..
ehem-ehem


5.tolong beritahu 3benda yang anda idam idamkan...dan kalau boleh nak dapatkan benda tue..1benda yang paling cikai(murah),1 benda yang sederhana cikai(sederhana murah) dan 1hadiah paling gempak...
Murah ~ sehelai t-shirt yg tulis I LOVE YOU, ZRIMA.
Sederhana ~ iPhone @ Blackberry @ nokia c6
Gempak ~ Honda Stream sebijik.


6. letakkan backlink ke contest "moment to remember" dan letakkan sekali link blog safiyyah osman a.k.a kesayuan seorang gadis..


7. letakkan banner contest di sidebarr blog anda dan tolong letakkan link anda di ruang komen.


8. tarikh tutup contest 31.10.2010



GigaBite:: Tetiba rasa macam wink-wink. Berbunga-bunga gitu. huhuhu.

3 comments:

safiyyahosman said...

sis..thanks taw join:)..

gambar mcm candid:)hihi..:)..suka2..:)

Anna Boleyn said...

wahhh..dah kapel 9 thn! sweetnya!! :) good luck kay. :)

.s.o.f.i.a. said...

good luck!!!!

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign