Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Tuesday, June 8, 2010

Macam chipsmore. Kejap ada kejap tak da.

Assalamualaikum wbt.


Perkara di tulis di atas merujuk kepada tuan punya blog. Memang macam chipsmore tuan punya blog nih. Kejap ada kejap tak da. Bukan sengaja atau tersengaja menghilangkan diri. Tetapi komitmen yang membuat tiada masa untuk menulis. Hati pun baru pulih dari kesedihan kerana kehilangan anak angkat 2 orang sekaligus. Anak angkat tuh anak kucing okey. Jangan salah faham pula.


Sibuk ke? Memang pun. Sibuk ke sana ke sini untuk memuaskan hati semua orang. Interview? Postpone pulak. Until now tak ada pulak bagi tahu bila akan interview lagi. Sabar jek lah. Mungkin dugaan sebelum betul-betul mendapat kerja kot. Yang penting selalu mendoakan diri menjadi yang terbaik di kalangan yang terbaik. Mudah-mudahan.

6 bulan lagi. Huhuhu. Until to a new phase. Tak sangka pulak. Tapi siapa lah kita yang hanya bisa menrancang dan Allah yang tentukan semuanya. Doakan semoga semuanya berjalan lancar. Amin.

Nanti saya cerita kan selama mana saya menghilang ini okey. Tengah pening kepala lar. Mungkin power cermin mata saya nak melambung naik kot. Adeh.


GigaBite: Nanti saya sambung pengalaman di Thailand okey. tatata

5 comments:

Kie-yu said...

6 bulan lagi? ape tu..
macam best je
hehe

sI tEDI said...

tawen?

ha ha ha

Anne Boleyn said...

kawen ekk..?
hehe

Anne Boleyn said...

p/s: dah tengok ke nota cinta episode 2? jom tengok kat blog Hana :)

Aqma eUcaLypTus GurL said...

Kie-Yu, si tedi, anne boleyn~
nantikan saje. hehehe.

anne boleyn~
dah tgk dah. tak sabar nk tgu episod seterusnya. huhu.

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign