Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Wednesday, June 23, 2010

Kembali dengan rezeki mencurah-curah ke ladang gandum!

Assalamualaikum wbt.


First, nak ucap ALHAMDULILLAH dulu. Actually sejak akhir-akhir nih susah sangat nak update blog. Sebabnya, sekarang nih hidup macam orang nomad. Merantau ke sana ke sini. So, liputan internet tuh, kadang-kadang ada, kadang-kadang tak ada. Nak keluar ke cyber cafe, jangan harap dapat. Itulah sebab nya blog nih tak berupdate. Tapi kan kan kan, terima kasih pada yang sudi datang blog nih. Sebab kan kan kan, anda semua telah menaikkan trafik dan secara tak langsung membuatkan saya menerima BUFFERED EARNING saya yang PERTAMA.


Alhamdulillah. Saya tak sangka sangat. Then, saya memang tak rasa boleh dapat. Sebab blog nih hanya blog picisan. Tanpa follower and blogger kat luar sana apalah sangat blog. I really appreciate it! Love all of you ketat-ketat.

Nak tengok tak BUFFERED EARNING apa yang saya dapat. Tapi 1 advertisement jek.



Nih lah dia. Astro bagi.
Alhamdulillah.


GigaBite:: Korang jangan henti support blog nih. Nanti sayang korang lebih. Leh kenduri besar-besaran. keh-keh-keh.









2 comments:

nabilah_2908 said...

congrts... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
tPOP OUT ADS

sI tEDI said...

bolehlah belanja

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign