Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Tuesday, April 7, 2009

nak ke tak nak??



alamak...
dlm idup aku plg benci wat keputusan... kalo dlu masa lecik2 ibu aku yg decided kan utk aku tapi....ble dah beso nih kene decide sndiri... nape ek? tapi still gak dail no ibu n call ibu.. tny kat ibu.. ibu ok tak kalo adek wat bnda ni bnda tuh... ibu rasa cam ner.. tapi yg pasti ibu akan jwp.. terpulang la pada adek... kalo adek larat adek buat la... huahuahua...
yang pasti keputusan semua kat tgn aku... so, nak tak nak kene wat 1 keputusan yg tak menyesal di kemudian hari tapi..... thn lps..... i make a big decision without tell my lovely mum... now, aku yg menyesal tak sudah n tak tenteram.. nak bgi tau mslh aku skrg nih kat ibu aku.... ish tak sggp aku... tak mau la kecewa kan dia lagi... cukup lah...
aku rasa nak join pesta konvo yg akan dtg nih la... terasa plak nak menghepi kan diri dgn bnda2 nih... sb tak lame jek lagi nak bertapak kat utm nih... pastu dah kne kuo jlni kehidupan sbgi seorang pekerja n may b 1 day sbg seorang isteri.... hehehehe.. prepare well dude!!!

No comments:

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign