Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Friday, April 17, 2009

eXAm????

Adus....
lagi 2 hari seyh nak exam...
studi pun mcm tak studi nih...
cam mane nih???
byk lagi plak tu tak studi....
tensen??
isk2... tak bek tensen2....
aku tak tensen, cuma rase kecut perut then trus saket perut
sbb memikirkan pasal nk exam nih....
aduh.... target kne capai sem nih... kalo tak PARAH!!!
mungkin sb byk bnda nak komit....
pastu dgn byk bnda lagi nak fkr...
antara nya tntg praktikal... tu pun yg wat aku cuak n kecut perut...
praktikal ooo praktikal...
da bape hari study week nih mmg la aku study tapi kdg2 aku tak terasa yg aku study...
takut nih.... cam masuk tak masuk jek pe yg aku study nih....
tapi mintak2 la masuk... tak 100% pun 99.99% pun cukup la... hehehehe...
demand tgi tuh....
aku harap sgt exam sem nih dpt wat yg terbaik....
sebelum nih dah la selalu saket...
komitmen pun kurang...
eh udah2...
mau smbg study...
kecut perut sudah dtg blk nih....
doakan berjaya k...
ameen....

No comments:

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign