Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Monday, September 28, 2009

curi-curi masa!!

Assalamualaikum semua....

Sejak akhir-akhir nih kesempatan nak tulis blog memang sukar...
Ini pun curi-curi masa jap untuk menulis....
Nak upload gambar raya pun tak sempat...
Masa beraya bukan tak da masa tapi broadband yang macam sengal dekat area kampung telah membuat saya menjadi tensen.... huhhu.....
Rasa macam nak angkat rumah kat area bandar jek... :P


Bila dah balik universiti aka u... hehehe...
Lagi lah tak da masa nak update blog...
Tiba-tiba menjadi teringat kepada 8 buah buku yang telah kelewatan untuk memulangkan...
Baca nyer pun jadik tak sempat...
emmmm....
Busy memang sedang menguasai diri sekarang nih...
Masa pulak yang tak leh di tahan-tahan....
Kalo kita lambat matilah kita....
Kita kena kejar masa...
Masa tak menunggu kita...


Pape pun...
Good Luck untuk diri sendiri yang akan menempuhi pelbagai cabaran untuk esok dan seterusnya....
~~ Smile Olwez~~

HepI Go LucKy!!!!


Tips:: Sentiasa senyum dan ceria untuk tampak muda!!!

No comments:

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign