Dear Readers~~


~WHERE THERE IS A WILL THERE IS A WAY~



Thursday, August 12, 2010

Saya menang VS 3rd buffered earning!!

Assalamualaikum wbt.

Terlalu lama rasanya meninggalkan blog kesayangan nih. Kesian sungguh. Kejap, kejap. Nak bersihkan sesawang yang ada nih. Nak ambil penyapu dan mop pakai ZIP untuk tampak lebih wangi dan bersih.



Huh.


Alhamdulillah. Bersih dah. Wangi pun dah. Bolehlah teruskan buat entri. Tak tertahan hati nih nak buat entri. Tapi kesibukan yang datang membuatkan idea melayang begitu sahaja. Alangkah bagus apa yang difikirkan akan terus tertulis. AJAIB bukan??

Nampaknya sudah lari dari tajuk asal. Terlalu jauh. Okey, balik ke tempat asal mu.


Begini ceritanya. Firstly, nak menjerit dulu. SAYA MENANG!!!! Second time wow menang hadiah untuk contest. Sebelum nih nama mesti tertinggal nye. Pihak syarikat terlepas pandang kot. KUi, Kui, kUi. (*.^)

Menang apa nih? Menang NESTLE COFFEE-MATE NOTA CINTA. Wah, mesti kat luar sana sangka saya sangat jiwang kan? Okey, saya AKUI saya JIWANg. Puas hati??! huhhu.

Tapi nasib baik dekat keputusan nestle coffemate tuh dia tak tulis qoute yang kita buat. Kalo tak mesti korang akan cop kat dahi saya "MINAH JIWANg" bahahaha.


Erk, mesti ada yang tak percaya kan? Unbelieveable? Believe It!!. Kejap, kejap. Saya print screen gambar dia then saya akan siap bagi link lagi.


Kalau tak percaya lagi pergi sini. Klik sini.


Okey, tiada rahsia nama lagi. hehehe. Tapi IC ane leh tahu. hehehe. Dia siap call tadi suh faks kan IC dan alamat terkini. hehehe. Pengulam jantung siap tadah telinga nak tahu pebenda yang dia cakap tuh. Nanti hamper dah sampai saya post kat sini okey. Korang bagi lah sikit-sikit. huhuhu.


Okey, buffered earning plak. Alhamdulillah rezki ramadhan. 1st ramadhan sebenarnya dah dapat buffered earning tuh lagi. Tapi tak perasan. Saya memang kurang perasan! hahaha.

Alhamdulillah. Berniaga saya lancar dan mudah-mudahan semuanya kan berjalan lancar hingga ke akhirnya.


GigaBite:: First time menang contest masa masuk projek alpha season 2 contest tuh. Dapat hamper gak tapi tak pergi tuntut pun sebab tak tahu kat mane then tak de sape nak bawak. kui kui kui. Adios!

1 comment:

Anne Boleyn said...

salam..

tadi belek2 chatbox lepastu ternampak ada orang bagitau dia menang contest coffee-mate. terbeliak biji mata ni jap. hehe. pastu terus kelik link nak ucap tahniah.

TAHNIAH yerr... hehe :) unbelieveable ryt.. nanti leh lah share2 hamper dengan encik boyfie. nota cinta tu kan untuk dia.. :p

Sign by Danasoft - Get Your Free Sign